Qui som?

Ca la Col és un projecte agroecològic autogestionat, autònom i llibertari. Una manera d'entendre la vida, a baix i a l'esquerra.

Estem treballant una hectàrea i mitja a Arenys de Munt, als peus del Parc Natural del Montnegre, rodejats de natura i animals.

Cultivem verdures lliures de productes químics fomentant la biodiversitat, aplicant tècniques naturals i de l’agricultura regenerativa, i intentant crear un espai harmònic i respectuós amb el ritme de la terra.

Tenim gallines i ànecs que ens ofereixen els seus ous i que intentem integrar al cicle de cultius amb el pasturatge conjuntament amb les ovelles.

Intercanviem coneixements, experiències i productes amb altres productors similars per fer xarxa i suport mutu.

Fomentem una forma de consum al marge del capitalisme i les màfies certificadores, basada en la confiança, el diàleg, el tracte directe, la justícia social, la sostenibilitat i cercant la sobirania alimentària.

No tenim segell ccpae perquè, per una banda no creiem que les certificacions les hagin de fer empreses privades amb afany de lucre i, per altra banda creiem que, precisament les que intoxiquen el sòl i les plantes amb pesticides, biocides, antibiòtics i tòxics són les que haurien de certificar què li posen, i no les que cuidem i estimem la terra.

Som adherents a la Sexta Declaración de la selva Lacandona.