top of page

Cistella tancada

Gaudeix de la sorpresa de cada setmana i col·labora amb l'autonomia de la petita pagesia, fomentant el producte de temporada i evitant que es facin malbé o s'hagin de llençar productes que l'agro-indústria desestima per la seva mida, el seu pes o qualsevol argument estètic, sense tenir en compte les seves propietats nutritives.   

Tindràs les primeres i més exclusives fruites i verdures de cada temporada (que moltes d'elles no surten a la web) a un preu més econòmic, de la manera més pràctica i senzilla.

Cistelles de 6 a 12 productes diferents de verdura i fruita o només de verdura.

cistella petita: 12€

cistella mitjana: 20€

cistella gran: 30€

 

Oferim les verdures i fruites de temporada més fresques que tenim cada setmana.

 

Intentem fer preus ajustats, facilitant l’accés als aliments sans i de qualitat alhora que dignificant la feina de les petites agricultores.

A part dels nostres cultius, completem les cistelles amb verdures i fruites d’altres productors afins, sempre provinents d’agricultura ecològica i amb la màxima proximitat possible.

Fomentem una relació directa entre els productors i els consumidors, sense intermediaris, des de la confiança, treballant per la transformació social del món agrari i la manera de consumir.

bottom of page